logo Muziekvereniging Excelsior Dalfsen

Vanwege COVID-19 zijn alle evenementen t/m 1 september 2020 afgelast

Maestro concert

I.v.m. het Coronavirus wordt het Maestro concert verschoven naar een nog onbekende datum

Tijdens het Maestro van Dalfsen Oranjeconcert worden er 6 kandidaten uitgedaagd om voor ons Fanfare orkest te komen dirigeren. De kandidaten hebben elk een stuk uitgekozen en Frank Ritsema gaat hen daar bij begeleiden. Het wordt een waar spektakel want we hebben superleuke kandidaten, bekijk de filmpjes hoe zij zich voorbereiden.

Maestro Dalfsen

Slagwerkevent

De Slagwerkgroep Excelsior organiseert in het kader van 120 jaar een prachtig Slagwerkevent met 3 Slagwerkensembles, te weten:

Het wordt een waar spektakel met een gevarieerd programma dat jong en oud zal verrassen.

Slagwerkevent

Twirlshow

Dat de twirlgroepen gegroeid zijn, kun je wel zeggen. Zowel in aantallen als in shows weten Marinda en Britt hun meiden op te dwepen naar grote hoogte. Dat gaan ze tonen in een wervelende show tijdens de Twirlshow in De Vier Gezichten.

We maken er een gezellig feestje van.

Twirlshow

Dweil'n an de Vechte

De Vechtboerties bezoeken al jaren diverse kapellenfestivals, voor het 120 jarig bestaan organiseren ze nu zelf een festival. Op diverse plaatsen in het dorp is het gezellig vertoeven en overal is het feest. De kappelen trekken langs de verschillende restaurants en het publiek kan genieten van allerlei klanken.

Dweil'n an de Vechte

Jubileumconcert 24 oktober

Als klap op de vuurpijl wordt het 120 jarig bestaan afgesloten met een grandioos jubileumconcert in de Trefkoele+. De Fanfare, Slagwerkgroep, Twirlgroep A en Twirlgroep B en de Muziekband maken er een groot feest van.

Meer informatie volgt uiteraard nog, maar schrijf alvast zaterdag 24 oktober a.s. in de agenda om vrij te houden.

Jubileumconcert