Night of the Plons

Night of the Plons 2018

Op 29 september 2018 wordt de 4e editie van de Night of the Plons gehouden aan het nieuwe waterfront van Dalfsen. Met voorafgaand op vrijdag 28 september Night of the Talents, met nieuwe talenten uit Dalfsen en omstreken.

Night of the Talents

28 september: Night of the Talents

Audities: 10 mei Hemelvaartsdag

Wij zoeken Dalfs Talent, in zang, dans, acts, standup-comedian, koor, bands, hiphop groepen noem het maar op. Heb jij Talent? Voorafgaand aan Night of the Plons, komt op 28 september een speciale avond voor jonge en oudere talenten. Doe dan mee aan de audities op 10 mei a.s. in de Stoomfabriek of de Vier Gezichten Dalfsen voor Night of the Talents.

Stuur een email naar info@nightoftheplons.nl. Vertel wat voor act je wilt gaan doen en met hoeveel mensen, hoe lang het ongeveer duurt en welke materialen er nodig zijn. Let op! Het optreden is op een ponton op de Vecht, de hoogte van de tent is beperkt. Tijdens de audities hoef je niet alles te laten zien of horen, gewoon een klein stukje zodat een deskundige jury kan bepalen of jij/jullie mee mogen doen aan Night of the Talents. Daarna heb je nog een paar maanden om er een waanzinnig goed optreden van te maken.

Bovendien worden de beste Talenten uitgenodigd om hun kunnen te laten zien tijdens Night of the Plons zelf op 29 september.

Auditie gemist?

Wil je wel optreden, maar lukt jou het niet om de auditie bij te wonen? Ook dan kun je je inschrijven. wij nemen dan contact met je op.

Fanfare orkest Excelsior Dalfsen

Fanfare orkest Muziekvereniging Excelsior Dalfsen

Het orkest speelt een combinatie van rock en pop, dan weer alleen als orkest of als begeleiding voor de muzikanten of het koor. De blazers en slagwerkers van dit orkest laten hiermee zien, dat ze het nodige in hun mars hebben. Het Fanfare orkest staat onder leiding van dirigent Jan Jager.

Dalfser Popmuzikanten

Dalfser Popmuzikanten

Rasmuzikanten Werner van Eerbeek, Jan Wesselink, Rianne Niens, Albert Rumegan, Daphne Wittenberg hebben al toegezegd weer mee te gaan doen. De unieke combinatie met orkest en koor bij het water is een andere manier van optreden.

Popkoor Young Spirit

Popkoor Young Spirit

Het popkoor laat met deze avond zien dat ook een koor heel erg leuk is om naar te luisteren. Zij brengen solowerk en ondersteunen diverse nummers van zowel het orkest als de popmuzikanten. Het koor staat onder leiding van dirigente Ellen Nijhoff.

Night of the Plons - badeendjes

Badeendjes loterij

Met een enorme PLONS zullen tijdens Night of the Plons de 500 badeendjes weer het water in gaan. Elk voorzien van een nummer. Koop een lot voor € 5,= en maakt kans op spectaculaire prijzen. Wij hebben diverse leuke prijzen. Wil je loten kopen, stuur dan je Naam, Adres, Plaats en we zorgen dat jij je lot krijgt voor 29 september a.s.

Editie 2016

Eshuis Night of the Plons

Foto's van R.J. van der Hoeven Eshuis Night of the Plons 2016 - R.J. van der Hoeven

Eshuis Night of the Plons

Foto's van Fred Snijder Eshuis Night of the Plons 2016 - Fred Snijder

Generale Eshuis Night of the Plons

Foto's van R.J. van der Hoeven Generale Eshuis Night of the Plons 2016

Vorige Editie 2014

Night of the Plons

Foto's van R.J. van der Hoeven Night of the Plons 2014

Night of the Plons

Foto's van Johan Bokma Night of the Plons 2014
Gemaakt door

Contact

De organisatie van Night of the Plons en Night of the Talents ligt in handen van Muziekvereniging Excelsior Dalfsen. De contactpersonen zijn Olaf Bergman, Wout van Bruchem, Lucas Kroes en Ilona Burgers. Voor beide avonden zijn wij enorm veel vrijwilligers (achter de bar en bij het parkeren) nodig. Wil jij helpen meld je bij ons aan. Heb je andere vragen of opmerkingen, laat het ons weten.