Vacature Instructrice voor onze twirlgroepen

Vacature Muziekvereniging Excelsior Dalfsen

Muziekvereniging Excelsior Dalfsen zoekt een instructrice majorette-twirl!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste instructrice majorette-twirl met ervaring op de wedstrijdvloer. Ben je creatief, enthousiast, sta je open voor gezelligheid, maar hou jij ook van keihard trainen? Dan zoeken wij jou! Dit enthousiaste twirlteam wil graag nieuwe technieken aanleren en samen knallen met mooie shows. Je bent beschikbaar op de dinsdagavond van 19:00 – 20:30 uur en in de weekenden voor optredens/wedstrijden. Ervaring met lesgeven is een pré.

Over ons

Muziekvereniging Excelsior Dalfsen is een gezellige vereniging die al meer dan 120 jaar bestaat uit meerdere onderdelen. We hebben een fanfare, slagwerkgroep, leerlingenorkest, dweilorkest en maar liefst drie twirlgroepen (A,B,C). We zijn een sociale vereniging die voor iedereen toegankelijk is en waarbij gezelligheid en plezier in muziek en dans hoog in het vaandel staan!

Solliciteren

Ben of ken jij iemand met interesse? Neem dan contact met ons op! Stuur dan jouw motivatie en CV naar bestuur@excelsiordalfsen.nl en misschien word jij dan wel snel onze nieuwe instructrice!

Reageer nu

Vacature Muziekvereniging Excelsior Dalfsen