Vechtboerties

Muziekvereniging Excelsior Dalfsen

De Blaaskapel

De Vechtboerties is de blaaskapel uit het dorp Dalfsen. Al sinds 1950 laten de Vechtboerties hun klanken horen! Van serenades tot blaaskapellenfestivals, wij zijn altijd in voor een feestje! Met een repertoire met muziek uit de oude doos tot aan moderne hits van nu spelen wij met veel plezier!

Iedereen die lid is van onze muziekvereniging kan zich als muzikant aansluiten bij de Vechboerties. De opbrengsten van de optredens komen voor het grootste gedeelte ten goede aan Muziekvereniging Excelsior Dalfsen.

Waar spelen we?

Festivals

Op festivals

We spelen al heel veel jaren tijdens Bootwateren op Ameland en bij het Kapellenfestival in Ommen en Zwolle. Indien onze agenda's het toelaten wordt per festival of evenement gekeken of wij een groep kunnen samenstellen om op te treden.

Optreden aanvragen
Feestjes

Feestjes

Ben je jarig, wil je iemand verrassen, heb je een feestavond of jubileum? De Vechtboerties zijn de blaaskapel die jouw feestje kan voorzien van een leuk stukje muziek.

Optreden aanvragen
Sportevenementen

Sportevenementen

Al jaren treden wij op bij de halve marathon in Dalfsen om de lopers aan te moedigen. Wij spelen regelmatig bij voetbalwedstrijden, voor en in de pauze. Ook bij handbal en volleybal wedstrijden hebben wij al eens onze muziek laten horen. Wil jij jouw sportevenement van muziek voorzien, vraag dan een optreden aan.

Optreden aanvragen
Optocht

Optochten

Wij hebben onze medewerking verleend aan verschillende lampionnenoptochten. Ook hebben wij een paar keer meegelopen bij de optocht tijdens het Klompenfestival in Twello. Heb je een optocht waar je wel wat muziek bij kunt gebruiken? Je kunt altijd een aanvraag indienen.

Optreden aanvragen

Deutschland

Unsere Freunde in Deutschland hören auch gerne unsere Musik. Unsere Blaskapelle die Vechtboerties spielen dann gelegentlich über die Grenze. Wenn Sie eine Performance anfordern möchten, können Sie eine E-Mail senden vechtboerties@excelsiordalfsen.nl

Optreden Vechtboerties aanvragen

Als je dit ingevulde formulier verstuurt, krijg je binnenkort reactie van de contactpersoon van de Vechtboerties.

Datum optreden*
Begintijd
Eindtijd
* verplicht in te vullen

Contactpersoon

Gerrit van Tolij

Gerrit van Tolij

vechtboerties@excelsiordalfsen.nl

06-15016107